Betöltés ...

Két mérkőzésből két győzelem

E5

A szegedi lányok március 13-án a bajnokságban egyre jobban teljesítő Szolnoki Sportiskola csapatát győzték le 3:0 szettarányban. Az SZTE EHÖK SE edzője, Berkes Zoltán szerint a siker kulcsa a „magabiztos, ötletes hálójáték” volt. Ez azonban aligha lett volna elég a győzelemhez két nappal később a RÖPKE SE otthonában.

Talán csak kevesen tudjátok, de a női röplabda NB II-es keleti főcsoportjának mezőnyéből kiemelkedik a szegedi és a kecskeméti alakulat. Kiélezett párharcaik mindig magas színvonalú játékot és izgalmas véghajrát ígérnek. Így a március 15-i diadal (1:3) különösen kedves hír lehet szívünknek, hiszen az SZTE EHÖK SE visszavágott legutóbbi két vereségéért, és ezzel átvette a vezetést a keleti főcsoportban a Bács megyeiektől.

A mérkőzés után Berkes Zoltán elismerően beszélt játékosai teljesítményéről: „Csapatomat nem láttam még ennyire pontosan, fegyelmezetten és koncentráltan játszani. Győzelmünk értékét növeli, hogy a hazai csapat is igen magas színvonalú játékot mutatott gyakorlatilag három játszmán keresztül, csak az utolsó játékrész végén lehetett érezni náluk a törést. (…) A CSAPAT minden tagjának gratulálok!”

Ahogyan mi is gratulálunk, és további sok sikert kívánunk a lányoknak a rájátszásban!

Női röplabda NB II, Keleti csoport, 13. forduló
SZTE EHÖK SE (2.)- Szolnoki Sportiskola (7.) 3:0 (16, 21, 20)
SZTE EHÖK SE: TÓTH-BORSZÉKI, SELMECZI, MOLCSÁNYI, MORVAI, HORUCZI, KRCELIC Csere: ÁDÁM D. (liberó), FÜRDÖK, VASS. Edző: Berkes Zoltán

Női röplabda NB II, Keleti csoport, 14. forduló

RÖPKE SE (1.)-SZTE EHÖK SE (2.) 1:3 (-14, 18, -21, -12)
Női röplabda NB II, Keleti csoport, 14. forduló.
SZTE EHÖK SE: TÓTH-BORSZÉKI, SELMECZI, MOLCSÁNYI, KRCELIC, HORUCZI, CSINTALAN. Csere:ÁDÁM D.(liberó). Edző: Berkes Zoltán.

Kép: SZTE EHÖK SE

Vissza